Hasznos információk az SZTE Jegyzetboltban
2017. február 01.

Elkezdődött egy újabb félév, újabb lehetőségekkel! Nézzük, hogy mire is érdemes figyelni idén a jegyzetek beszerzésével kapcsolatban.

 

  • Az SZTE Jegyzetbolt 2017. február 14-től fogadja a rendeléseket a bolt weboldalán keresztül. Előzetes regisztrációt követően bármilyen könyv megrendelhető, ami a mai magyar könyvpiacon megtalálható. Többen kérdeztétek, hogy antikvár könyvet be tudunk-e szerezni, amire a válaszunk, idén sajnos még nem! Talán később, valamikor…
  • Fontos, hogy olyan könyv rendelése esetén, amelyet a rendszerünk még nem ismer, nélkülözhetetlen adat a szerző, cím és kiadó (ISBN szám) megadása a pontos azonosítás érdekében. Ezek nélkül rendelést befogadni nem tudunk, rendszerünk visszautasítja a hiányos igényeket.
  • Rendeléseket a második félévben 2017. február 1-jétől 2017. június 30-ig fogadunk.
  • Az SZTE Jegyzetbolt jegyzettámogatás beváltására akkreditált könyvesbolt, így a hallgatói jegyzettámogatás nálunk felhasználható. A jegyzettámogatásról bővebben a http://www.hszi.u-szeged.hu/szolgaltatasok/16/konyvtamogatasi-rendszer.html weboldalon olvashattok. A jegyzettámogatás összegéből az adott vásárlás maximum 75%-át tudjátok finanszírozni, a fennmaradó 25%-ot készpénzzel vagy bankkártyával szükséges fizetni. Ebben a félévben a jegyzettámogatás összege 6500 Ft.
  • A jegyzettámogatás egyenlegét szintén a weboldalunkon tudjátok lekérdezni, azonban ehhez szükséges egy jognyilatkozat kitöltése is. Erről bővebben a http://www.sztejegyzetbolt.hu/rolunk oldalon olvashattok!
  • A jegyzettámogatás felhasználható: 2017. július 21.

    GÓLYA INFÓ
Ha még nincs diákigazolványotok ne essetek kétségbe! :)  Az ideiglenes diákigazolvánnyal és egy azonosító lappal (HSZI állítja ki nektek mindkettőt) is fel tudjátok használni a jegyzettámogatásotokat. A honlapunkon ha rögzítitek a regisztrációtokhoz, még az egyenlegeteket is le tudjátok kérdezni!